Dette skal du vide om hotstones og hotstone massage

15 maj 2021 Cecilie Mortensen

Hvad end du har hørt om hotstone massage eller ej før, så kan du blive klogere på massagen og de populære sten her. Der er nemlig en særlig grund til, at massage med denne type sten er blevet et hit. 

Værd at vide om hotstone massage 

Hotstones er med til at skabe ekstra afslappelse 

Som du måske kan fornemme, så er en essentiel del at hotstone massage brugen af hotstones. Der tages nemlig opvarmede sten i brug, som placeres rundt på kroppen. Det gode ved de populære sten er, at de er med til at fremme en ekstra dyb afslappelse og at blodet i kroppen bedre kan cirkulere rundt. Derudover så er stenene i stand til at mindske diverse spændinger og smerter og ikke mindst stress.  

Hvis du derfor driver en massageklinik til daglig, så er der ekstra god grund til at få fingrene i disse hotstones, hvis du vil sende dine kunder ekstra godt ud ad døren. 

Få fingrene i en række forskellige hotstones 

Det gode ved hotstones er, at der findes en række forskellige former og størrelser, du kan vælge imellem. Det betyder også, at du har de bedste forudsætninger for, at du kan udføre hotstone massage over hele kroppen, da stenenes varierende størrelse gør, at de kan placeres på alt fra lægmuskler, lænd, ryg, nakke m.m. 

Få hjælp til at finde de rette hotstones

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken hotstone eller hvilke hotstones du skal have fingrene i, så vær gerne god til at spørge om hjælp. Der findes nemlig en række forskellige leverandører, som kan hjælpe med, at du får fingrene i lige den type, det antal m.m., som du har behov for i din klinik. Hold dig derfor ikke tilbage, når du skal finde sten, du kan bruge til dine forskellige massagebehandlinger. 

Flere nyheder