Blive lusefri helt uden kemi!

01 september 2019 Louise Iversen
Blive lusefri helt uden kemi!

De fleste børn får lus på et eller andet tidspunkt; det er faktisk nærved umuligt at undgå! Men hvad så når de skal fjernes? De fleste ser gerne, at deres børn undgå eksponering for kemikalier. Disse kan give allergi, udslæt og irritation – og nogle gange er det faktisk ikke til at komme af med igen, men vil blive en tilbagevendende lidelse.

Hos Hair4all.dk forhandles de fantastiske produkter fra eco.kid, der henvender sig til alle børn mellem tre og tolv år. Produkterne er hovedsaglig økologiske, og de både forebygger mod og fjerner lus. I eco.kids produkter er samtlige ingredienser naturlige. Ingredienserne er fundet i Australien, og produkterne blåstemplet af Cosmebio, der er en ordning til certificering – på denne måde er du altså garanteret, at alt er i orden.

Et barns hud og hovedund er særligt sensitiv, hvorfor der skal tages hensyn udover det sædvanlige. Børn producerer simpelthen ikke ligeså meget talg og fedt som teenagere og voksne, og det er derfor vigtigt at se grundigt efter, når du skal udvælge cremer, lusekure, shampooer, sæber, mv. til dine unger.

Ofte ses det, at diverse plejeprodukter indeholder en masse skadelige stoffer, eksempelvis syntetiske konserveringsmidler og parfume – dette er det rene gift for dit barn. Men med eco.kid skal du ikke bekymre dig!

Som en ekstra bonus er eco.kid godt for vores udfordrede miljø, da produkterne alle er naturligt nedbrydelige.

Nogle lusemidler kan lus blive resistente overfor, men ikke eco.kid! Ved brug af eco.kid bliver du altså fri for de klamme, kravlende kryb én gang for alle. Man kan med fordel overveje at udbrede budskabet om det sublime produkt i den givne institution eller skole dit barn er indskrevet i, så alle forældre anskaffer sig og anvender dette vidundermiddel. 

Alle produkter fra eco.kid kan i øvrigt ganske problemfrit anvendes af voksne. Køb din næste lusekur på hair4all.dk – i serien findes også andre plejeprodukter, alle anbefalelsesværdige. Pas på dit barn og vores planet og shop straks; hellere før end siden!

 

Flere nyheder